Snack Solutions Snack Solutions Snack Solutions Snack Solutions Snack Solutions Snack Solutions Snack Solutions Snack Solutions Snack Solutions Snack Solutions Snack Solutions Snack Solutions Snack Solutions Snack Solutions Snack Solutions
Service...
Snack Solutions Award.jpg

Over Snack Solutions bv

Opgericht in "2006" en steunende op meer dan 30 jaar ervaring in de voedingsindustrie, teruggrijpend op intense contacten met Snackproducenten, Ingrediëntenleveranciers en Machinefabrikanten, is Snack Solutions uw ideale B2B partner voor de creatie, innovatie en optimalisatie van Snackproducten.

All in one!

De kracht van Snack Solutions is het combineren van de coatingtechnologie met smaak- en applicatie technologie. Het zogenaamde "all in one" principe, waarbij alles direct binnen uw bedrijf aanwezig is. Daarnaast heeft Snack Solutions een professionele achtergrond op het gebied van "Sensory". Deze kennis passen wij toe op het gebied van aroma - smaak - textuur en het profileren van uw product.

Drageren

Snack Solutions heeft zich voornamelijk toegelegd op de hartige Snacks (chips, borrelnootjes, geroosterde nootjes, crackers, direct en indirect geëxtrudeerde snacks, rice crackers e.d.) Maar dé specialiteit van Snack Solutions is de coatingtechnologie (drageren) toepasbaar op alle soorten noten (pinda–cashews–amandelen–hazelnoot e.d.), extrusie producten en zuidvruchten. Snack Solutions beheerst deze kennis zowel op het gebied van de klassieke trommeltechnologie (batch proces), als ook de nieuwe continuerende drageertechnologie (Automatisch).

Succes

Nieuwe producten en innovatieve ontwikkelingen met kwalitatieve grondstoffen verlangen een snelle en correcte levering, om zo aan de hoge verwachtingen van uw klanten en de markt te voldoen. Kwaliteit en service zijn onze basis ingrediënten! Met onze uiterst competitieve prijzen is uw succes verzekerd !

Your competitive edge...

Onze diversiteit in talenkennis zorgt ervoor dat het overbrengen en het creatief omzetten van ideeën sneller en nauwkeuriger gebeurt. Dit geeft u voorsprong "your competitive edge" op het gehele product- en procesontwerp van het marktproduct! Uw succes wordt immers gemeten aan de hand van een constante levering van kwaliteit en een altijd variërend aanbod van nieuwe marktproducten!

all in one, drageren, succes verzekerd, passie, snack produkten, creatieve oplossingen